♥ Verkligheten ♥

FullSizeRender (3)
På väg till jobbet i morse och jag hade tidigare…

FullSizeRender (3) kopia
… vaknat till de hemska nyheterna om terrorattacken i Manchester för att senare, innan jag gick hemifrån, pussa på sovande barn.

Det finns inget mer ljuvligt än barn som sover tryggt och andas lugnt. Jag kan ligga och titta i en evighet och bara ta in ljud och doft på de oskyldiga små varelserna.

Emma, som ligger bakom bloggen Att vara någons fru, skrev idag att det känns som att man lever i parallella världar. En där barn sover tryggt eller springer barfota på varm gräsmatta och en där barn skriker i panik ur ett kaos som orsakats av en terrorist.

Och ja, just idag känns det som parallella världar men samtidigt tänker jag att det här är vår verklighet nu. Igår bombade en 22-årig man Manchester Arena och för knappt två månader sedan körde en annan man en lastbil på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Verkligheten är ofattbar och jag kan inte tänka längre än här och nu för då blir jag knäpp. Vetskapen om att inte kunna säga till mina barn att: ”det händer inte här gör att hjärtat går sönder.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s