♥ Middag på Långbro ♥

God morgon!

FullSizeRender (3) kopia 4
Dejt med mina geléhallon på Långbro Värdshus igår. Inga slingriga vägar fram till snack om livets djupa utan bara pang på.
FullSizeRender (3)
Fördrink ute vid baren innan maten och jag tror vi hade avhandlat det djupaste samtalet innan halva glaset var uppdrucket.
FullSizeRender (3) kopia
Så mysigt på Långbro. Nästa gång ska jag se till att styra ut för deras brunch.
FullSizeRender (3) kopia 3

FullSizeRender (3) kopia 2
Supergod mat. Jag tog lax med ugnsbakade tomater, sparris och ramslöksås. De stängde kl 20 och vi var sista sällskapet ut från restaurangen. Tiden flög fram och jag hade gärna suttit några timmar till och babblat.

Kom hem till en sovande familj men var inte riktigt sovsugen så jag kollade klart dokumentärfilmen ”For Grace” på Netflix som jag och H påbörjade för några dagar sedan. En film om restaurangen med samma namn. Blev helt tagen och tänker att den förtjänar ett eget inlägg.

Denna vecka är en kortis så det ska bli spännande att se hur jag ska hinna med allt men geparddräkten är på idag så det är bara köra på i 112 km/h. I morgon kväll ska jag på en annan middag med kär vän som jag inte träffat på länge och på onsdag kväll åker vi hela gänget till landet. H + Stella åker sedan vidare till Örebro för SM i disco på torsdag (-till söndag) och jag och Agnes stannar kvar på landet med mamma och pappa.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s