♥ Det svänger snabbt ♥

Ja, det svänger snabbt i den snåriga PM(D?)S-skogen. Just nu går humöret upp och ner med en ryslig fart. Trots att kvällen igår gav en enorm energikick så har jag känt mig låg idag. Under stunder i helgen har jag agerat som en pitbull-terrier om någon sagt fel saker. Voff voff VOFF! Väst som en kobra emellanåt, huvudet har snurrat och röken har stått som eldpuffar kring öronen.

Det är verkligen HEMSKT med PM(D)S. Hemskt, hemskt, hemskt! Önskar jag hade ett torp ute i skogen dit jag kunde krypa likt en skamsen hund några dagar i månaden. Bara ligga och stirra upp i taket tills stormen ebbat ut. Ibland känns det som om dagarna bara går ihop och hela månaden är ett enda långt PMS-lopp. Sur, arg, glad, överlycklig, massa energi, ingen energi. Ledsen, låg, deppig. Helt sjukt hur det är.

Men jag lär mig och har blivit bra på att lyssna in kroppen de dagar som det är värst. Idag är en sådan dag då jag både är galet irriterad och känner mig låg på samma gång. En varm, lång dusch, snosa barn och tidig läggdags är det bästa receptet.
FullSizeRender (3)Nya tag i morgon ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s