♥ Snart Mr & Mrs ♥

Nu är vi äntligen på väg mot vigsel och kärleksfest. Även om det inte blir något ”klackarna i taket”-party ikväll så ska det bli superkul. Barnen kommer vara med hela dagen så jag gissar att det kommer bli en ganska tidig kväll. Stella har fått äran att vara ringbärare idag, så fint ♥

Planen är vigsel utomhus strax efter att vi kommer fram och på det korvgrillning så det blir inga finkläder under dagen. På kvällen äter vi middag här och där stannar vi även över natten.
1920x600_118-b

1920x600-dessertbord

1920x600-spa4
Om tid finns på i morgon så funderar jag på att smita ner i SPA:t och ta en behandling. Jag fyller nämligen år då. Eftersom bröllopet blev 13-14/5 med aktiviteter även i morgon så har vi sagt till mina föräldrar, syster och farmor att vi firar någon annan dag men jag tänker att en liten behandling kan jag unna mig :)


XXX
Sig 1.1.3-2

4 reaktioner på ”♥ Snart Mr & Mrs ♥

 1. Va va va va!!!! Ska ni gifta er idag!!!! Men Gud!!! Grattis Grattis Grattis!! All lycka till er två och era fina tjejer!! Ha en underbar dag!!

  Kraaaam

  Gilla

   1. Läser din text ytterligare en gång och man skulle kunna tro att det faktiskt var ni som skulle gifta er! Hoppas du haft en fin födelsedag! Kram

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s