♥ Yngel, parkhäng, tvätt och tacos ♥

Ja, typ så.

Vi har hållt Agnes hemma från förskolan sedan i onsdags då det går en ny omgång magsjuka på avdelningarna. H:s syster/min svägerska gifter sig i morgon så vi tog det säkra före det osäkra och har fått hjälp av svärmor + att jag och H har delat på dagarna.

Idag var det strålande sol ute så efter att vi ätit frukost och skrotat runt här hemma passade jag och Agnes på att njuta frisk luft i nästan två timmar innan lunch.
Vi kollade utvecklingen av grodyngel i dammen, lekte i parken, plockade vitsippor och gungade. Jag har tvättat och sorterat (med hjälp såklart!) och så har det blivit sedvanlig tacos till fredagsmiddag.
FullSizeRender (2)
Startade min morgon såhär. Så gott att äta youghurt med granola + bär på det här sättet. Tips, tips!
FullSizeRender (2) kopia
Vet inte hur alla dessa yngel/grodor ska få plats i den lilla dammen. Känns som att det är tiotusentals däri just nu. Full aktivitet!
FullSizeRender (2) kopia 2

FullSizeRender (2) kopia 3
Mysig dag!

Nu ska jag stänga ner datorn, skriva packlista och finjustera tal. Har fått äran att vara fotograf under morgondagen så jag ska dubbelkolla så allt är klart med kameran.
Håller tummen för att jag inte snubblar ner i dammen där de ska gifta sig eller bränner rumpan vid korvgrillningen. Jag är ju otroligt klumpig så det skulle inte förvåna mig.

Blir ett litet, intimt bröllop utomhus (vigseln) med närmaste familjen och sen äter vi middag och sover över på herrgård till söndag.

Hörs i morgon!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s