♥ Balsam ♥

Trots MBA-pluggstress med slutrapporter och grupparbeten så fick vi en underbar helg tillsammans på landet med mina föräldrar med lite av allt. Vi kom upp sent fredag kväll så tjejerna fick sätta på sig pyjamas och borsta tänderna på en gång. Lyckan/friheten i att borsta tänderna ute ♥ På lördagen röjde vi tomten på morgonen. Hyrde släp och var till tippen. Så skönt att rensa/slänga. När det var klart satte sig H för att plugga och jag och tjejerna tog en promenad ner till vattnet.

Älskar dessa vägar som jag gått på sedan jag var liten.

Stella önskade att grannarna skulle vara på landet med hundarna så jag sa att vi skulle gå och kolla. Lyckan när inte bara en hund var på plats utan fyra! Hunden Toja satt som förstenad när Stella körde ”vacker tass” med henne. Haha som vi skrattade. Vet ingen som är så galen i hundar som vår Stella. Här med Ceasar, Toja, Ella och Gaston ♥

Efter hundhänget åkte vi vidare mot Öregrund. Stannade till vid gamla pepparkaksfabriken (second-hand/loppis) på vägen men fyndade inget. Sedan blev det fika på mysiga Wilmas i Öregrund. Längtar tills man kan sitta ute i deras trädgård. Snabb sväng i inredningsbutik innan vi åkte hem till stugan igen. Hittade H såhär. ”Det är jobbigt nu” 😬

Tog mig ut på kvällspromenad i solen innan middagen. Viktigt att matcha naglarna med träningskläderna 😜

Grillade hamburgare till middag (så gott med alla tillbehör!) och sen satt vi uppe och pratade innan bastu/dusch/läggdags. 

Igår målning i lillstugan innan hemgång. Handla, tvätta och promenera med granne innan helgen var slut.

Nu måndag och fullt ös på kontoret! Tack för den här balsam för själen-helgen 🙏🏼☀️

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Balsam ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s