♥ Snap ♥

Det har varit en ljuvlig helg hittills. Solen gör så mycket för feelingen och att ha ledigt med familjen och endast lösa planer gör att jag mår bra. Här kommer några snaps från våra dagar.
FullSizeRender kopia

IMG_2623
Det här inledde vi helgen med. Jag skar ut mindre bitar av vonton-deg som jag friterade och sedan åt vi dem med smetana, löjrom, picklad rödlök och dill. Kan inte beskriva hur gott det var, måste upplevas!

Igår var H iväg på hippsexa (ihopslagen möhippa + svensexa). Det timeade bra med brinnande PMS så jag var inte den bästa versionen av mig själv direkt (milt uttryck) men vi försökte göra det bästa av dagen. Stella var hos en kompis från efter lunch till middagstid och jag och Agnes roade oss ute i solen; cyklade till parken för att kolla grodyngel i dammen och sen tog vi oss till en lekpark i närheten för att sedan avsluta med snabb handling till middag och kväll.
FullSizeRender
Hon var på ett strålande humör som smittade av sig big time så när vi kom hem kändes livet väldigt mycket bättre.
FullSizeRender kopia 2
Medan jag fixade mat fick hon sitta och roa sig bland bubblor.

Åt middag när Stella kom hem och sedan såg vi på film och åt popcorn. En dag som började riktigt shitty men avslutades fint.

Idag har vi varit i centrum en sväng och sen grillat hamburgare till lunch som vi åt ute i solen. Nu inväntar jag H som ska ta Agnes på en tur så jag kan komma ut och inviga nya träningsskor. Vill inte att den här dagen ska ta slut känner jag. Njuter 100%.
FullSizeRender kopia 4

Vad gör du idag? Ute och demonstrerar? :)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s