♥ Chicken Korma ♥

Igår blev det chicken korma som är en rätt jag förmodligen aldrig kommer tröttna på. Den tar sin tid och det gör den med all rätt. Oj så värt när det är klart. Jag använder alltid kycklinglår istället för filé eller hel kyckling. Tycker det blir saftigast så. Låter det sen puttra på väldigt svag värme under en timme eller mer så köttet blir riktigt mört. Raitan gör jag med bara youghurt, gurka, salt och lite honung. Vill ha den söt, syrlig och KALL.

Recept som jag använder är detta
FullSizeRender (47)
Skippade riset och serverade med mixsallad, rostade mandelflarn, massa koriander och picklad rödlök.

Skulle så väldigt gärna lära mig mer om både det asiatiska och indiska köket. Finns ju så mycket gott! Alla kryddor som används i framförallt det indiska köket är dessutom som en skattkammare för någon som älskar mat och matlagning.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s