♥ Panghelg ♥

Vilken panghelg det blev! Impulsivt och spontant… Sol, massa mat, träning, aktiviteter och häng med vänner. Precis som jag gillar det.

Igår åkte vi hela familjen och spelade minigolf på ett nyöppnat ställe i centrum och efter det fick vi fikabesök från goda vänner. H var in till stan på middag med grabbarna på kvällen så jag och tjejerna roade oss här hemma.
FullSizeRender (47) kopia 11

IMG_1175
Levain, kanelbullar, grön juice, kaffe och croissanter med nutella.

Och idag då? Oh, happy day! H fick sovmorgon och jag gick upp med tjejerna. Skramlade runt i köket och fixade frukost. Vi har bestämt att ge oss på ett försök att äta hela familjen tillsammans på söndagar. Något jag och H saknar att göra.
FullSizeRender (47)

FullSizeRender (47) kopia 3

FullSizeRender (47) kopia

FullSizeRender (47) kopia 2
Det här är det absolut bästa jag vet! Duka upp en frukosten vid bordet, plocka det man vill ha och sen sitta och prata så länge det går. Jag hade det aldrig såhär när jag var yngre med uppdukat frukostbord och tror det är därför jag gillar det så mycket idag.

Efter frukosten tog jag mig ut i solen på en powerwalk. Uuuuunderbart väder!
FullSizeRender (47) kopia 4
När jag kom tillbaka igen så hade H tagit Agnes till parken och sen vidare till några grannar medan Stella var iväg hos kompis och lekte. Hela hemmet för mig själv. Hmmmm…?
IMG_1375
Då blev det KAFFE PÅ BALLEN såklart! Cirka tre minuter under filten i den varma solen blev det för sedan såg jag att något grönt börjat växa på balkongens väggar därute och då blev det vårstädning deluxe istället.

FullSizeRender (47) kopia 5
Sen kom brandlarmet hem. Vi åt lunch och sen somnade både lillan och H och jag tog bilen till affären.

FullSizeRender (47) kopia 6
Handlade och ställde mig sen i köket och förberedde veckans mat. Lagade bland annat en kyckling korma som jag varit sugen på i flera veckor (resultatet kommer på bloggen i morgon). Sen blev det middag med tjejerna och en kompis till Stella.

Nu sover barnen. Jag har duschat, lagt lermask, BUS:at ansiktet och ska nu ta lite tid med H innan läggdags.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s