♥ Hans & hennes ♥

Olikheterna mellan mig och H syns väldigt tydligt på våra nattduksbord. På mitt bord finns böcker och hudvård. Fotbalsam, kräm till händer och olja till naglar som jag smörjer mig med innan läggdags. 

Och på hans är det fokus på det tekniska. Laddare, mobil och klocka. 

Vet inte hur många gånger H har försökt få mig att gå över till att läsa böcker på iPad istället för vanliga böcker. Det går bara inte. Jag älskar känslan av en fysisk bok i handen och kan ärligt säga att jag aldrig kommer överge böcker. 

H däremot är i princip helt digital i allt han gör och läser knappt en vanlig bok nuförtiden. 

Vem är du av dessa två? Gammeltanten (som jag) 📖🔍 eller den hippa digitalisten? 💻📱

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Hans & hennes ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s