♥ Mina ♥

Om kvällarna och nattningarna är utan tjafs, bråk eller tårar så är jag väldigt nöjd. Behöver inte mer än så men… när lilla kryper upp i storas knä såhär i väntan på att jag ska borsta tänderna så SPRICKER nästan hjärtat av all kärlek jag känner.
FullSizeRender (46)
Ska jag läsa lite för dig?
FullSizeRender (46) kopia

Agnes hade sin kompis S här idag och de var alldeles speedade av lycka. Härligt att se!
Nu sover tjejerna tungt och jag ska släcka lampan. Trodde jag skulle somna redan vid nattning idag men kom på att jag skulle beställa nya kökslampor och när datorn väl är öppnad… ja, då brukar det ju bli som det nästan alltid blir.

Nya tag i morgon! ;)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s