♥ Stellas dag ♥

Agnes vaknade 05:50 i morse och jag kände att det inte var någon idé att försöka få henne att somna om så vi tassade ner till köket och gjorde varm choklad + ostsmörgås (önskemål 1 för dagen), tände ljus på brickan och gick upp och sjöng för Stella.
FullSizeRender (46)
H var med på facetime från Hong Kong så vi sjöng tillsammans (han är där på resa med MBAn).

FullSizeRender (46) kopia.jpg
Nyfiken lillasyster. Vad ääääär det i paketet?
FullSizeRender (46) kopia 2
Alla presenter fick inte plats på brickan så efter att Stella öppnat de som jag fick med upp så tog vi med oss brickan ner och fortsatte presentöppningen vid matbordet.
FullSizeRender (46) kopia 4
Önskemål 2 för dagen: Bowling! Överraskning på plats var att mormor och morfar kom dit ♥
FullSizeRender (46) kopia 5
Önskemål 3 för dagen: prinsesstårta! Check!
FullSizeRender (46) kopia 6

FullSizeRender (46) kopia 7
Önskemål 4: Tacos till middag :) Kompisen N kom över vid fikat och stannade på middag. Det blev ett mysigt avslut på en rolig dag.

Stella har varit väldigt ledsen över att H missar hennes födelsedag i år så jag var orolig över att hon inte skulle vara riktigt glad idag men det märktes ingenting och det känns skönt.

Nu sover båda barnen sedan en timme ungefär. Jag har duschat och ligger nerbäddad. Ska läsa några rader ur en bok och ta tidig kväll. Slut som artist och denna vecka har jag fokus på tidiga kvällar för att orka. Hardcore planering är det som gäller när jag är ensam med tjejerna och det brukar funka fint.

Till helgen åker vi upp till landet. Mamma, pappa, jag och tjejerna på fredag. H kommer på lördag och min syster + kille och barn också. Vi ska fira både pappa, min syster, H och lite påsk haha. Allt på samma gång.
Mamma tyckte jag skulle boka in en behandling på Egentid hud och spa så jag ska kolla om det finns några tider fredag kväll eller lördag förmiddag. Det skulle vara uuuuuunderbart efter veckan.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s