♥ Blommor & ljus ♥

Tänk vad lite blommor och solljus kan göra för humöret. Plötsligt är energin (nästan!) tillbaka och jag kommer på mig själv att sitta och ”mmmm”:a nöjt för mig själv på jobbet. Underbart!

Idag köpte jag med mig lite blandade blommor hem efter jobbet och gjorde egna buketter. Här hemma är det torsdagsblommor och inte fredagsblommor som gäller eftersom jag tar helg vid torsdag lunch redan och idag firar jag att delmål 2 för året är uppnått :)
FullSizeRender (45) kopia 10
Inredning, blommor och kaffe. YESSSS på den!

FullSizeRender (45) kopia 11
Tips: plocka ihop 4-5 sorter du gillar och sätt ihop egna buketter. Blir billigare om du har blommor på fler ställen i hemmet och dessutom finare än att köpa färdiga som finns på exempelvis ICA tycker jag.

FullSizeRender (45) kopia 12
Och… färdigt!

Har kört Stella + kompis till dans tidigare och är nu hemma igen. Ska strax laga middag och sen tänkte jag dra iväg till gymmet. H åker till Hong Kong på lördag och är borta en vecka plus att Stella fyller år på söndag. Så det blir en del att rodda och förbereda både i helgen och till veckan som kommer så jag gissar att det inte kommer bli så mycket träning då. Bäst att passa på!

Ps. Har ändrat inställningar i bloggen så det ska bli enklare att kommentera. Jag ser att ni är fler och fler som kikar in här (superkul!) och tidigare har det varit ett krav på att lämna mejl + namn men nu: fritt fram att skriva bara.

XXX
Sig 1.1.3-2

5 reaktioner på ”♥ Blommor & ljus ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s