♥ En bra VAB-dag ♥

Stella vaknade på sin femte dag med feber i morse och då Agnes hostat, snorat och snurrat hela natten så bestämde vi att båda tjejerna fick stanna hemma idag. Jag stannade hemma och det var första gången på väldigt länge som jag VABade utan att jobba. Fullt fokus på tjejerna vilket kändes extra fint efter helgen.

Stellas feber gick ner helt på morgonen och förmiddagen spenderades med pyssel och fix av inbjudningar till Stellas kalas. Efter lunch så kröp det i hela kroppen på mig och jag bestämde att vi skulle ta en kort och lugn promenad runt kvarteret så vi klädde på oss och tog oss ut i det underbart soliga vädret.
FullSizeRender (45) kopia 2

FullSizeRender (45) kopia 5

FullSizeRender (45) kopia 8

FullSizeRender (45) kopia 7

FullSizeRender (45) kopia 10
Agnes somnade precis när vi kom tillbaka så jag lyfte upp henne ur vagnen, tråcklade av kläderna och passade på att sitta med henne i min famn när vi kom tillbaka in igen. Länge sedan hon sov såhär nu och oj vad jag kan sakna det. Bland det mysigaste som finns.

När H kom hem åkte jag och handlade och sedan blev det middag + granola-making i köket. Jag gjorde en egen variant av Fredrik Paulúns populära granola med hasselnötter och dadlar.

Jag ska lägga ut receptet på bloggen i veckan men nu väntar badrummet och sedan bläddra i senaste numret av Amelia som kom på lådan idag.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s