♥ Livet är en fars ♥

Idag vaknade Stella upp med halsont. Senast igår fick jag frågan från en vän som undrade: hur mår ni? och jag svarade att jag inte visste om jag vågade svara på den frågan med tanke på att allt varit bra den senaste veckan.

Men… så vaknade vi till en ny dag och livet känns lite som en fars. Det halsonda utvecklades under dagen till hög feber och det har varit en ynklig liten kyckling som legat i soffan idag ♥
FullSizeRender (45) kopia 5

Jag kom iväg på ärende 1) klipptid och ärende 2) fixa en present på eftermiddagen när H kom hem. Så skönt att klippa bort gammalt slitet, torrt hår!
FullSizeRender (45) kopia 6
I helgen åker jag + två tjejkompisar till Göteborg för att hälsa på Charlie som bor där. De har nyligen flyttat till hus så idag ordnade jag en liten flytta in-present. Älskar brickan i bambu och rotting från Ellos som jag spanat på till mig själv ett tag. Nu slog jag till fast till Charlie och så blev det tre tapas-skålar från House doctors serie rustic, servetter, choklad och prosecco. Nu frågar jag dock mig själv hur sjutton jag ska transportera allt detta kommunalt i morgon tillsammans med en stor väska innan jag är framme vid bil och skjuts (i-lands, jag vet…)

Nu ska jag (om jag kan hålla mig vaken!) njuta av tid med H. Vi ska se det senaste avsnittet av serien SIX på HBO som är galet bra! Sista avsnittet var en riktig nagelbitare och slutade så spännande så vi har gått och väntat och längtat hela veckan på nästa avsnitt. Sen blir det några sidor ur min favvobok for the moment:
FullSizeRender (45) kopia 4 (1)
Slukar den! Såååå bra!

I övrigt är jag fortfarande galet trött och ska utreda vad det beror på. Har läkartid först den 21/3 och ska be om grundlig hälsoundersökning samt remiss till magnetröntgen. Jag misstänker att det är hormonspiralen som spökar, kanske i kombination med kosten men vill gärna få det svart på vitt innan jag plockar ut den. Är helt orkeslös och känner mig seg, låg och deppig. Längtar efter helg med mina tjejer! Att träffa dem brukar göra susen för både energi och humör ♥ ♥ ♥ ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s