♥ Badanka ♥

fullsizerender-45-kopia

fullsizerender-45
Kröp ner i ett skållhett bad ikväll när tjejerna skulle nattas av H. Alla ljus tända, badmjölk och badskum i och så ett kallt bubbligt glas som H serverade mig när jag precis klämt ner mig i badkaret. Bättre än terapi!

Den här veckan har varit märklig och jag känner mig verkligen ur form. Som att tankarna är mer långsamma än vanligt, lite siraps-sega och tröttheten knackar ständigt på för att få uppmärksamhet. Jag har snittat runt 10-11 timmars sömn varje natt men är ändå inte pigg när jag vaknar. Yrseln har hängt kvar men kommit och gått, likaså magkramperna. Jag känner mig sorgsen, nästan lite deppig och det släpper inte riktigt taget men jag tror det beror på att jag oroar mig över vad det kan vara.

I morgon har jag bokat in en tid hos läkare för provtagning. Känner att jag behöver se hur det är ställt med kroppen. Kan det vara låga järnvärden eller är det sköldkörteln som krånglar…?

Jag hoppas såklart att det bara är en envis liten magbakterie från Agnes men tänker att det är lika bra att kolla upp.

Natti, natti.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s