♥ Obalans ♥

I fredags kväll, strax efter att vi ätit middag, fick jag jätteont i magen. H fick ta över med tjejerna och natta dem medan jag kravlade ner i sängen i fosterställning och tänkte: inom en timme kommer jag sitta/ligga inne i badrummet...

Det gjorde jag inte- tack och lov- men däremot såg hela lördagen ut såhär:
fullsizerender-44
Säng, bok och… sova!

Denna vecka och helg har jag sovit, sovit, sovit. Två kvällar toksomnade jag när jag nattade tjejerna (händer aldrig annars) och hela helgen har jag knarkat säng. Jag brukar ofta återhämta mig ganska snabbt om jag har haft en intensiv period eller sovit dåligt några nätter men det här har varit något annat. Det känns att något är i obalans i kroppen.
Kanske att det är någon liten magbakterie från Agnes som inte brutit ut ordentligt men påverkar ork och energi? I natt hade jag magkramper på nytt men sen blir det inget mer. Däremot är jag oerhört yr i huvudet idag och det känns som en filt som ligger över ansiktet. Obehagligt och jag ska försöka lyssna in och ta det lugnt.

Igår fick vi i alla fall en mysig dag tillsammans, jag och tjejerna. H passade på att ta igen plugg och Stella åkte vid lunch med en kompis på bio så jag tog Agnes till centrum och så passade vi också på att gå på bio ♥ Såg Bamse och häxans dotter och den var alldeles lagom för Agnes.
img_9126

Min lilla hjälpreda. Vill alltid vara med och hjälpa till att bära, plocka, tvätta och laga mat- och dricka ”mooti” när tillfälle ges :) På den översta bilden med påsen så hade hon precis gått förbi en reklambild med Johnny Depp, stannat till och tittat på honom för att sedan säga: ”han är snygg mamma” haha!

När vi kom hem stökade vi runt med tvätt och plock och därefter hade H gjort en god middag som vi njöt av tillsammans innan dusch och nattning.
img_9257-1
Vet att jag inte är ensam i det här med det eviga plockandet. Grejer överallt. Städar något rum och vänder ryggen till. Sekunder senare är det en ”cirkus” som dragit fram allt igen. Bra med förvaringskorgar strategiskt utplacerade lite överallt i hemmet där man enkelt kan dumpa skiten. Från A till B så att säga ;)

fullsizerender-45-kopia-2
Den gulliga cirkusen ♥

Nu fokus på att kurera och försöka gå till botten med vad det är som gör att jag mår som jag gör.

Hoppas du får en fin måndag!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s