♥ Det vänder snabbt ♥

fullsizerender-44
Tänk att den här lilla loppan som var så pigg och glad igår sedan rasade ihop tidigt på kvällen och somnade i min famn i soffan. Nästan alla chips var kvar i hennes skål vilket i princip aldrig händer. I should have known…

Jag och H satt uppe till 22:30 men sen var vi så trötta att vi pausade filmen vi kollade och gick upp för att lägga oss. Hittade Agnes i en enda sörja i hennes säng. Kräk överallt! Förmodligen hade hon kräkts i sömnen utan ett ljud och sedan legat och knölat runt i allt. HU! Fick fruktansvärt dåligt samvete över att hon legat i allt det där äckliga utan att varken hon eller vi märkt något ♥

Dagen idag har tillbringats hemma. Jag har gått i morgonrock precis hela dagen och förmodligen skrämt livet ur grannarna med tanke på outfit och kråkbot uppe på skallen. Agnes har tittat på mig och sagt att hon inte vill ha en sådan frisyr som jag har (jag förstår henne).

fullsizerender-44-kopia-7

fullsizerender-44-kopia-9
Dagens glädjeämnen. De må vara ytliga men dagar som dessa så mår i alla fall jag bättre av en god frukost (recept på min äggsallad finns här )och fina blommor ♥ Vi hade planerat en liten familjeutflykt idag för att grilla korv i skogen men vi får spara det till annat tillfälle.
fullsizerender-44-kopia-10
Bra julklapp till äldsta. Dagar som idag skapar vi utmaningar till henne genom att kommunicera via dessa. Hon går ut och får små uppdrag längs vägen. Kan vara exempelvis: Hitta ett gult hus och skriv ner adress och nr eller gå till X hus och fotografera deras bils registreringsnummer- ingen får se dig göra det här osv. Hon älskar det! Får både utmaning, lite motion och frisk luft plus att hon får känna sig stor när hon är ute själv utan oss ✌🏼

Nu ska jag sova och hoppas att mullret i magen bara är ett litet oskyldigt muller 😬

God natt!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s