♥ Alicante ♥

Hemma igen efter fantastiskt mysiga dagar tillsammans med älskade mamma och pappa ♥
Lika underbart som det är att resa; lika underbart är det att komma hem. Särskilt när både man och barn är kvar här hemma ;) Det finns få känslor som klår den när dörrarna öppnas på Arlanda och barnen står och hoppar, skriker ”mamma” och kommer springandes. Igår tankade vi massor med kärlek hos varandra innan läggdags.

Alicante bjöd inte på vidare fint väder men vad är väl en bal på slottet? Fick i alla fall sitta ute i solen första dagen och det var fint. Man får vara nöjd med ”det lille”.

Vi har pratat, ätit, druckit, promenerat, gjort utflykter, ansiktsbehandling, varit bortbjudna på middag, ätit ute och spelat massa tärningsspel. Bilderna får tala.

Första dagen:

fullsizerender-43-kopia

fullsizerender-43
När vi kom till huset första dagen gassade solen. Jag slängde ihop en tomat/mozzarella-sallad och mamma öppnade en flaska bubbel. Den lunchen njuter jag av att tänka på även idag.
fullsizerender-43-kopia-2
Efterrätt! Det här med att jämföra bär, frukt och grönt från Sverige med Spanien. Alltså, det går knappt. All frukt, alla grönsaker och alla bär man äter i Spanien är som en explosion i munnen och hemma känns det verkligen som att ingenting smakar något alls.
img_8018-1
De absolut godaste apelsiner jag har ätit i hela mitt liv fanns visst i mammas och pappas spanska trädgård ;) Gudomliga!!!
fullsizerender-44
Vi hängde vid huset under eftermiddagen. Jag och mamma satt i solen och på kvällen drog pappa fram grillen. Jag gjorde vitkålsgratäng och vi åt och ”mmmm:ade” oss igenom middagen. Sedan fortsatte vi med rödvin och samtal till ganska sent. Urmysig dag/kväll!

Några av utflykterna vi gjorde:
fullsizerender-44-kopia-3
En tur in till Alicante (kolla rötterna på trädet!)

fullsizerender-44-kopia-5
Promenad i Guardamar

fullsizerender-44-kopia-6
Mamma och pappa på väg ner till havet vid Guardamar (alltid hand i hand ♥)
fullsizerender-44-kopia-7
Jag nere vid havet i Guardamar. Så fint!
fullsizerender-44-kopia-14
Los Alcázares
fullsizerender-44-kopia-12
Pampig havspromenad, söt liten by och många fina hus nere vid havet. Jag kan tänka mig att denna lilla ort verkligen blommar upp under sommaren. Det var supercharmigt där och jag skulle gärna åka tillbaka någon gång under högsäsong.
fullsizerender-44-kopia-16
Målning på en av husväggarna inne i Los Alcázares

fullsizerender-44-kopia-18

fullsizerender-44-kopia-17
Fika och matshopping = obligatorisk dagsaktivitet!

fullsizerender-44-kopia-8
Godaste mellanmålet på väldigt länge: apelsin från trädgården, färska hallon, mynta och youghurt på en solig trappa ute på tomten.
fullsizerender-44-kopia-10-1
Sista kvällen blev det middag hos mamma och pappas vänner P & S som bor några hundra meter bort. Grill och en supergod potatissallad.

img_8405
Igår sa jag hej då till mamma och pappa som är kvar tills i morgon, satte mig på ett flyg och åkte hem till mina älsklingar igen ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s