♥ Färdigpackad ♥

fullsizerender-42
Hur mycket kläder ska ja ha med? Och vad för TYP av kläder? Klänningar? Sköna byxor och tröjor? Både och? Vilka skor är bäst lämpade? Bikini? (nä… eller…?) En bok eller flera? Systemkamera eller inte? Är det ok att halva väskan är fylld med hudvårdsprodukter? Glöm för guds skull inte öronpropparna!

Lite så har tankarna gått i mitt huvud ikväll och nu är väskan färdigpackad och jag redo. Det jag inte har i väskan får jag ha i plånboken ;)

Känns tungt i hjärtat ikväll. Jag brukar inte ha några jätteproblem att åka ifrån barnen men idag känns det i hela kroppen. Jag ska pussa på dem en sista gång nu och sen bege mig hemåt mamma och pappa där jag ska sova i natt.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s