♥ Gräddig kokosmousse-youghurt med jordgubbar ♥

Igår testade jag ett nytt recept för en gräddig kokosmousse-youghurt. Jag gjorde den i syfte som efterrätt men då vi aldrig åt den igår så fick den bli frukost nu på morgonen istället.

Jag kör en socker-detox nu och av erfarenhet vet jag att jag måste öka på fettintaget då för att inte falla för alla frestelser runtomkring. Här kommer receptet:

♣ 1 dl vispad vispgrädde
♣ 1 dl vispad kokosgrädde. Jag gröper ur det fetaste ur en burk organic coconut milk från märket santa maria, vispar upp den och ställer den (om det behövs!) i kylskåp ett tag innan användning
♣ Drygt 1 dl frysta (tinade!) jordgubbar
♣ 3 msk mild naturell youghurt 3,8-4,5%
♣ 1 tsk vaniljpulver (OBS, ej vaniljsocker)

Mixa alla ingredienser med en stavmixer och häll sedan upp i två glas, alternativt en tallrik. Servera med jordgubbar, kokosflingor och lite vaniljpulver.
fullsizerender-42

fullsizerender-42-kopia

fullsizerender-42-kopia-4
Den blev supergod och smakade som en jordgubbsmilkshake. När jag gjorde den som efterrätt så spritsade jag även vispad kokosgrädde som jag pimpat med rivet limeskal + vaniljpulver på toppen. Ska visa sen hur det blev. Också jättegott!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s