♥ 10 år

FullSizeRender (42) kopia 4.jpg
I går träffade jag två f.d kollegor som jag jobbade med för några år sedan. Middag på griffins steakhouse blev det. Mycket gott men dyrt! Bästa rätten på bild 👆🏼

Vi hade bord ganska tidigt och jag var hemma igen vid 21:30. Upptäckte då till min stora lycka att Leila Lindholms tv-serie ”Leilas supermat” hade premiär på säsong 2 och kollade första avsnittet innan läggdags.
fullsizerender-42-kopia-5

fullsizerender-42-kopia-6

fullsizerender-42-kopia-7
Älskar allt med denna serie och vill ha hennes hus, kök, trädgård och växthus! 😍

fullsizerender-42-kopia-1
Jag slukar böcker just nu och är inne på min tredje för året. Jag har som mål att läsa varannan fakta, varannan roman/mer underhållande och nu är jag inne på Sockerbomben i din hjärna av Bitten Jonsson och Pia Nordström. Det känns verkligen som en bok som kommer att förändra mig på väldigt många sätt. Skrämmande men också otroligt intressant! Det är fullkomligt galet vilken skada socker och framförallt sockerberoende gör med ens kropp och hjärna. Usch så sorgligt att tänka på.

fullsizerender-42-kopia-8
Idag firar jag och H 10 år som förlovade och det firade vi med en frukostdejt på Såstaholm (grym frukostbuffé).

För 10 år sedan blev jag väckt i en lägenhet i Stockholm. H hade betett sig ytterst märkligt de senaste veckorna och jag trodde att han var på väg att göra slut men i själva verket hade han planerat för en förlovning. Han hade dukat fram en stor frukost i köket, tänt ljus och gjort fint. När jag satte mig ner började han berätta allt han kände för mig, för oss och för vår relation. Jag kommer inte ihåg allt fint han sa men minns att jag grät för jag blev så lättad över att han inte gjorde slut och samtidigt så överväldigad över allt han sa ❤

Han plockade fram en röd liten ask och i den låg en ring som han trädde över mitt finger 💍
Sedan fick jag också en inslagen present. I paketet låg en guidebok för Paris och när jag öppnat sa han: ”Planet går om två timmar så vi har lite bråttom”. 

Sen blev det ett underbart dygn i Paris tillsammans som jag aldrig kommer glömma. 🛫 24H 🛬


fullsizerender-42-kopia-15
Nu sitter jag och funderar på vad för storverk jag ska åstadkomma idag 🤔 Kl 14 väntar utvecklingssamtal i skolan med Stella och ikväll blir det friträning + film och tacos.

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ 10 år

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s