♥ Utlottning ♥

Wohooooo! Den här måndagen blev precis väldigt mycket roligare!

Idag och fram till fredag har du nämligen möjlighet att vinna boken Ett vet jag säkert med Oprah Winfrey på min instagram.

Jag känner mig smått besatt av den här boken just nu och vet att jag tjatat om den både här i bloggen och på instagram men den är verkligen fantastisk.

”Så länge du oroar dig för vad andra tycker om dig är det de andra som äger dig. Det är först när du inte behöver godkännande utifrån som du kan äga dig själv”

”Vi nöjer oss med passagerarsätet när vi egentligen längtar efter att få köra”

”När man ser hinder för vad de är förlorar man aldrig tron på den väg man måste ta för att komma dit man vill. Den person som det är meningen att du ska vara växer fram från där du är just nu. Så att lära sig att se sina misstag och motgångar som språngbrädor till framtiden är ett tydligt tecken på att man rör sig åt rätt håll”

”When you get the choice to sit out or dance, I hope you dance”

Meningar hämtade ur boken som är full med klokskap, tankar, känslor och reflektioner.

När jag tänker på hälsa så är det inte bara bra mat och träning jag fokuserar på utan minst lika mycket tid för tankar, reflektion och återhämtning. Jag skulle vilja ge den här boken till alla som fastnat i något dåligt mönster, som söker efter något mer meningsfullt i livet eller som är på väg mot något nytt.

fullsizerender-42-kopia-15-2
Varmt kaffe i fin kopp, en fantastisk bok och ”don’t disturb”-skylten. Jag tror inte jag kan komma på något bättre sätt att boosta mitt välmående än så.

Vill du vara med i utlottningen? Klicka in på min instagram och leta upp den här bilden för mer info om hur du gör för att vara med ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s