♥ Ett vet jag säkert ♥

Så länge du oroar dig för vad andra tycker om dig, är det de andra som äger dig. Det är först när du inte behöver godkännande utifrån som du kan äga dig själv” ∼ Neale Donald Walsch ∼

”Det är sant att när man fattar modet att satsa på sig själv, när man vågar ta plats, säga sin mening, förändra sig själv eller helt enkelt göra något som strider mot vad andra kallar normen, kan resultaten bli otrevliga. Du kan förvänta dig hinder. Du kan falla omkull. Andra kanske kallar dig knäpp. Det kan komma stunder då du känner det som om hela världen reser sig för att säga åt dig att du inte kan bli den du vill bli och inte göra det du vill göra (Människor kan bli upprörda när du överträffar de förväntningar de alltid har haft på dig). Och i svaga stunder kan din rädsla och ditt sviktande självförtroende få dig att vackla. Du kan bli så utmattad att du vill ge upp. Men alternativen är ännu värre: Du kan hamna i en ond cirkel som fortgår i flera år. Eller också hamnar du i en situation där du sitter hela dagarna och grubblar och ångrar dig och tänker: Hur skulle mitt liv ha sett ut om jag inte hade brytt mig så mycket om vad andra tycker?

Tänk om du skulle bestämma dig just nu, i detta ögonblick, för att sluta låta rädslan hindra dig? Tänk om du lärde dig att leva med den, att rida på vågorna och nå höjder du aldrig trodde var möjliga? Du kan upptäcka glädjen i att strunta i vad alla andra vill att du ska göra och istället till sist vara uppmärksam på vad du behöver.

Du kommer att lära dig att när det kommer till kritan har du inget att bevisa för någon annan än dig själv. Det är vad det verkligen innebär att leva utan rädsla- och att hela tiden sträva efter att leva ditt liv så bra som möjligt.”

Kan man vara kär i en bok? I så fall är jag kär i Ett vet jag säkert.
img_7260

fullsizerender-42

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s