♥ Solen ♥

Idag kom den underbara solen på besök. Den letade sig fram till mig där jag satt bakom min skärm, iklädd kofta och raggisar. Mmmm så ljuvligt! ☀️☀️☀️ Och vilket ljus det blev i rummet och i fejjan. Kunde inte låta bli att smattra av några bilder.På eftermiddagen tog jag mig ut på en prommis. Väldigt skönt efter en dag framför datorn! Stella gick hem tidigare från fritids och var så stolt och lycklig för att hon fick gå själv. Lillan börjar bli stor på riktigt nu ❤

Det blev playdate här hemma för Stella ikväll. Vi har ätit tacos och varit och kollat ett bord som ska in i arbetsrummet men inte köpt än. 32 kg väger det 😅

Nu väntar jag på H som nattar tjejerna innan det blir ett glas rött och kanske någon film. I morgon åker H till Järvsö med grabbarna för att åka skidor så jag och tjejerna ska roa oss på egen hand. Tror det blir en sväng till mamma och pappa och kanske även jakten på ett bord fortsätter 😜

Ha en skön fredag kväll!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s