♥ Terra incognita ♥

Okänd mark.

Tänk att naturen för många är just det idag: terra incognita. Idag växer barnen upp med teknik och mobiltelefoner, tv och datorer. För många blir det en artificiell tillvaro där naturen är något okänt vilket är sorgligt eftersom studier visar att vistelse i naturen är stressdämpande.

För mig är det verkligen avkoppling och jag skulle inte kunna tänka mig att aldrig få ta del av det naturen erbjuder. En promenad i skogen, korvgrillning, blåbärsplockning, kantarelljakt, picnic, bad, löpning, skidåkning. Bara luften och alla ljud som naturen ger… aaaah, vilken njutning!

Har följt en tjej på instagram ett tag som heter @jonnajinton. Att klicka in på hennes instagram är precis som att kliva in i en sagovärld och Jonna själv är som ett väsen. När jag kikar på hennes bilder så känner jag verkligen hur jag vill vara ännu mer i naturen än vad jag är idag.

 

 

Från Jonnas instagramkonto. Så vackra bilder!

Hur känner du för naturen?

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s