♥ Rolig dag ♥

Som omväxling var hela sälj/marknadsgruppen ute på byggplatsvisning idag. Du som följer mig på instagram kunde se film från bygge och visningshus i min instastory.

Först var vi en sväng ut till Sköndal. Efter visning och lunch på plats där så åkte vi vidare till Mälarhöjden och ett stort projekt som har inflyttning nu i januari. Superkul och jag älskar verkligen denna bransch!

fullsizerender-42-kopia-3
En del av vardagsrummet på nedre plan.

fullsizerender-42-kopia
Allrum övre plan.

fullsizerender-42
Ett av sovrummen.

Ska jag avslöja en hemlis? Många sängar i visningshus är inte riktiga sängar utan en uppblåsbar madrass eller en massa madrasser staplade på varandra. Ibland kan det vara tältsängar under eller worst case som jag varit med om: kartonger! Haha! Ett hett tips är med andra ord att aldrig ”testa sängarna” i ett visningshus ;)

Nu sover båda barnen här hemma efter en stökig nattning. Jag ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och krypa ner med bok. Gillar min nya rutin med att parkera mobilen när jag kommer hem och sen komma i säng senast 21. Funkar inte varje vardag såklart- lite kul måste man ju ha ibland också- men nästan varje kväll #hejpensionär

I morgon kommer vi förhoppningsvis boka sommarens resa. Vi har ett riktigt panghus på gång i Kroatien men efter flera omgångar mejl med förfrågningar om datum så verkar det nu bara vara en vecka som fungerar och förhoppningsvis kniper vi huset den veckan om ingen hinner före. Fingers crossed! Ska visa bilder om vi får det. Det är en DRÖM!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s