♥ Julklapp ♥

Jag och H fick en hotellövernattning av mina föräldrar i julklapp och idag cashar vi in den.
Morgonen började med morgonlöpning för H och jag fick en tidig start med tjejerna. Gjorde frukost och åt i soffan. Sen städade vi bort julen, tvättade, bäddade rent sängarna för mamma och pappa som ska sova över, packade och gjorde oss i ordning.
fullsizerender-42

fullsizerender-42-kopia
Hoppade på bussen till Danderyds sjukhus för att möta upp två favoriter i Hornstull. Herregud vad mycket som hänt i Hornstull sedan vi flyttade därifrån 2010. Lite sorgligt faktiskt att vi inte fick njuta av allt det schyssta som är där nu, så mycket bättre har det blivit. Jag irrade halft bort mig nere i tunnelbanan men hittade rätt tillslut.
fullsizerender-42-kopia-2

fullsizerender-42-kopia-3
Det blev lunch på Klang, en massa snack och en massa fniss. En snabb tur på H&M Home blev det också innan jag åkte vidare mot hotellet. H är på centralbadet med en kompis just nu och jag väntar in honom på rummet. Ikväll blir det middag och datenight! Tack för bästa julklappen mamma och pappa ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s