♥ Vardagslyx ♥

För det mesta är jag för rastlös för att bada men ibland får jag verkligen ett sug efter att sjunka ner och bara ligga i tystnad och blunda eller läsa bok.

Igår var en sådan kväll. Jag sov väldigt dåligt natten till igår. Hjärnan började spinna som den gör ibland och det gick inte att stänga av trots idog kamp för att tänka ”här och nu, här och nu”. Istället för i sängen hemma var jag både i England och USA i tankarna. Somnade inte förrän 01 och upp igen 05:30 så jag bestämde redan under dagen att jag skulle försöka komma ner i varv och somna tidigt på kvällen.Och det var verkligen ljuvligt! Massa sköna produkter i badet och ansiktet. Tända ljus och så en bok. Den jag läser nu handlar om att äta på känslor. Ska berätta mer när jag läst ut den. Mycket intressant och bra!

Skrubbade hela kroppen efter badet. Sköljde av och smorde sen in mig med… … kroppsolja och fuktmask. Babylen hud sen,tackarrr. Vill gärna ha fler sådana här kvällar när mobilen är parkerad och kroppen och hjärnan skönt relaxed.

Var så avslappnad efter badet. Kröp ner i sängen och nattade barnen, läste ytterligare några sidor ur boken och sen nattade jag mig själv också.

Idag vaknade jag pigg och utvilad. Ska göra en kaffe nu och sen åka in till kontoret.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s