♥ Kvalitetstid ♥

Igår var H iväg med Agnes på julgransplundring hemma hos hans syster. Det var bara småbarn där så vi bestämde att Stella och jag stannade hemma under tiden. Dessutom hade Stella haft lite feber kvällen innan.

Vi skrotade omkring här hemma. Åt frukost i lugn och ro och gjorde oss i ordning innan vi tog buss och t-bana till Liljeholmen runt lunchtid. Stella fick presentkort i julklapp så vi tog med oss dem och hon fick kika på det hon ville köpa.

Så himla mysig dag tillsammans med mitt stora ♥
fullsizerender-41-kopia

fullsizerender-41-kopia-2

Vi blev upphämtade utanför gallerian av H och Agnes och sen åkte vi hem till familjen Nyberg för häng och för att planera sommarens resa. Mallis eller Kroatien blir det men vi har ännu inte bestämt något. Mallis har sina fördelar med korta avstånd vilket gör att man kan testa olika stränder och göra många dagsutflykter. Standarden i mallorcanska hus är dock sådär med tanke på priset man får betala. Dyrt!
Kroatien å andra sidan verkar otroligt vackert- särskilt deras skärgård men då skulle vi bli mer ”låsta” till ett och samma ställe och vi gillar att röra på oss. Ser man dock till att huset har pool och bra utrymmen i övrigt så går det säkert bra. De har bättre standard på många hus också.
fullsizerender-41-kopia-4
Planering pågår! Alla satt med varsin uppkoppling och sökte på både home away och Airbnb.

fullsizerender-41-kopia-3
Älskar L och R:s sovrum. Målat i en jättefin grå nyans från kalklitir och det är verkligen de två tillsammans i ett rum ♥

fullsizerender-41-kopia-5
Efter planering och massa lek gick jag och L ut och hämtade mat i det vackra vinterlandskapet. Indiskt, italienskt och asiatiskt blev det för att tillgodose allas behov.

Hem igen strax efter 19. Våra barn ville absolut inte lämna. Agnes grät och Stella tjurade. Bra betyg :)

Idag ska vi testa bananpannkakor till lunch för första gången här hemma. Stella hatar bananer men har ändå sagt att hon vill testa så det blir spännande. Sen ska vi planera veckans mat, handla och jag har tänkt förbereda veckans lådor så långt det går.

Ska se om jag hinner med ett inlägg om året som gått idag också. Jag har det i huvudet men måste få ner det på bloggen också.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s