♥ År 2016 ♥

Ibland får jag lite svindel av att tänka på hur snabbt åren går. Jag blir 37 år gammal i år. 37! That’s fucking old… Eller i alla fall känns det så med tanke på allt jag vill hinna med och man vet heller aldrig vad som händer i framtiden. Jag är tacksam varje dag jag, och alla i min närhet, får vakna upp friska och må bra.

Året som gått har varit kämpigt på väldigt många plan. Jag insåg återigen hur viktigt det är med integritet och bytte jobb för andra gången på ett halvår i april. I efterhand är jag väldigt stolt över mig själv för att jag agerar när det skaver.
Jag hade tur med den tredje arbetsplatsen för där jag är idag kan jag vara mig själv, får utrymme och möjlighet att utvecklas. Dessutom är jag omgiven av nyfikna, omtänksamma, snälla, varma och genuint fina människor vilket gör att jag kunnat landa på ett sätt jag inte gjort på flera år. Den här tiden efter byte av jobb har jag försökt bygga upp mig själv på nytt efter alldeles för många år som nedtryckt i skorna av personer i min omgivning. Jag är inte färdig än och det är en lång process att komma igenom- särskilt när jag också tagit andra beslut som påverkar vardagen och livet här och nu…
img_6228

H började sin MBA i januari och ja, det är en stor överdrift att säga att relationen har blomstrat detta år. Det har tagit extremt mycket tid, många resor, mycket tid i skolan och jag har fått kliva in och ta huvudansvar för hem och barn som vi annars delar. Nuvarande jobbet har möjliggjort det och jag jobbar för tillfället 70% för att kunna stötta H i allt plugg.

Jag och H firade tio år tillsammans i januari och det var helt fantastiskt att få överraska honom och fira det med en resa till Palma i juli. Bara han och jag i fyra dagar. Massa god mat, sova ostört, hålla hand, bada, sola, läsa och bo på ett underbart hotell. Så tacksam för de dagarna och det blev lite av en räddning för relationen under 2016.

En annan resa som blev årets höjdpunkt var den till Korsika tillsammans med familjen Nyberg. Ser fram emot vår nästa resa under detta år.

Underbara 7 dagar tillsammans!

Vi förlorade två vackra själar i år och det var såklart tungt, inte bara med tanke på att det skedde med så kort varsel. Först var det mormor som somnade in samma dag som vi kom tillbaka från Palma och mindre än tre veckor senare så somnade även bonusmormor in så nu finns det två nya starkt lysande stjärnor på himlen ♥

”Vi föds och vi dör, så har det alltid varit” är en replik från Ronja Rövardotter som jag alltid burit med mig och så är verkligen livet. Några månader efter att mormor och bonusmormor gått bort så kom en liten Sebastian. Tjejerna fick en till kusin och jag blev moster igen. Ett litet mirakel i sin rätta bemärkelse.


Annars har det varit ett år i hälsans tecken och jag är så GLAD för att jag hittat mitt sätt, min livsstil som jag mår väldigt bra av. Mycket promenader har det blivit, många böcker om hälsa, mat, hudvård (min ”skinfulness” som är lika viktig för mitt välmående som bra mat och träning) och det mentala, att ha tid och kunna reflektera. Hälsa för mig är lika mycket insida som utsida. Har jag en risig utsida så påverkar det hur jag mår på insidan och tvärtom.

Nu är det dags att spara alla fina minnen från 2016 och stänga dörren till allt dåligt emotional baggage.

Nu fokus på 2017!


XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s