♥ Todeloo ♥

Ett snabbt hej denna lediga fredag!
fullsizerender-41-kopia
I woke up to diz. Så vackert!
fullsizerender-41-kopia-3
Varmt kaffe, stickad kofta och mysbralls på! Har ockuperat en fåtölj i arbetsrummet och sitter framför datorn.
fullsizerender-41-kopia-2

Igår var vi och kollade tomt. Kändes som ett bra området och jag kan inte riktigt släppa tanken på att bygga eget hus. Har skrivit om det här tidigare.

Vi trivs väldigt bra här i området och har valt kommunen på grund av att det finns en stabilitet och framförallt bra förskolor och skolor. Utgångspunkten när vi flyttade hit var fokus på barnen och deras framtid. Samtidigt är längtan efter hus ganska stor (nu även hos H vilket den inte riktigt varit tidigare) och vi varken kan eller vill lägga 5 miljoner på bara en tomt, vilket är vad det kostar här för tillfället.
Tomten vi kikat på nu ligger i grannkommunen. Bra område och en kommun där det kommer ske mycket utveckling de närmaste åren, förmodligen till något mycket bättre men det vet man aldrig säkert. Området för tomten är verkligen under uppbyggnad och det är många som kommer flytta dit under den närmaste tiden. Dessutom bygger två av Stellas bästa kompisar på dansen hus precis bredvid tomten vi kikat på och hon har även två andra danskompisar i närheten.

Slits mellan tankarna på att bo kvar här för en låg boendekostnad och satsa på drömmar och mål som både jag och H har (vilket inte blir möjligt på samma sätt om vi flyttar till hus) eller att lägga alla pengar på att investera i hus och pausa drömmar och mål några år framöver. Att bygga hus kommer ju aldrig att bli försent om vi fortfarande vill det om några år. Däremot vet man aldrig vad som händer i livet och jag tror att både jag och H kommer bli sorgsna individer om vi inte försöker förverkliga våra drömmar.

XXX
Sig 1.1.3-2

3 reaktioner på ”♥ Todeloo ♥

 1. Åh, vi går i samma tankar och det är verkligen inget lätt val. Precis som du skriver väger låg boendekostnad mot att förverkliga drömmar. Jag antar att man bara måste bestämma sig och köra på <3

  Gilla

  1. Herregud vad jag skulle vilja ha möjligheten att sitta ner och ta en kaffe med dig alltså. Min tvillingsjäl :) Blev så glad när jag kom in på din ”gamla” blogg och hittade massa fina inlägg där. Jag har hela tiden kikat in på maromaso men där har det varit tyst. KRAM- let’s go chase our dreams ;)

   Gilla

   1. Håller VERKLIGEN med. Känns på något vis tryggt att veta att du finns (trots att vi aldrig träffats) och extra lyxigt att läsa bloggen titt som tätt numera 👌🏻⭐️❤️

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s