♥ I förkylningens klor ♥

Vi startade lugnt igår. Trötta,förkylda barn, trötta förkylda föräldrar. Dator, Netflix och x koppar kaffe i soffan innan vi kammade oss och la in en högre växel. Cold cold-go away!

Stella åkte iväg på playdate på förmiddagen. Jag trotsade hosta och snor och tog mig ut på en uppfriskande promenad innan galenskapen fick fäste i mig. Så skönt! 

Sen borrade vi upp en tavla, bytte ut blandare i duschen i badrummet på övre plan, funderade på att åka och titta på tomt, handlade, lagade mat och… …skruvade ihop helveteshyllan från MIO. Om man tycker att IKEAs bruksanvisningar är krångliga så är det ingenting i jämförelse med MIOs kan jag säga.

Jävligt nöjd var jag när jag fått ihop allt, tills jag insåg att jag skulle placerat hyllplanen omvänt. Det var då hell broke loose om man säger så. En skruv hade jag lyckats ”skruva sönder” och två andra hade jag skruvat för hårt så de gick inte att få loss. Det gick bara inte att få isär hyllplanen för att ändra. H kallade mig för ”Sauron” och jag kastade skruvmejslar, skiftnycklar och andra verktyg hej vilt omkring mig medan jag spottade och fräste. 

Men… som tur var så var jag smartare än hyllan och fyra timmar senare från start satt den uppe på väggen 🙌🏼 Tina-hylla: 1-0. H frågade när jag pyntat hyllan om den var tänkt att ha som en riktig bokhylla eller bara skulle vara ”snygg”. 

Snygg, var svaret och han lämnade rummet med en mycket besviken blick och ordet ”såklart”. Tina-H/Mr funktion före allt: 1-0. 

För att fira hyllan så gjorde jag fruktsallad med smält vit choklad/rivet limeskal och kokos på kvällen. Vi såg 3 avsnitt för många av Narcos och somnade alldeles försent. 

Tack för denna dag (minus hyllan!)🙏🏼 

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ I förkylningens klor ♥

  1. Vad gott det se ut! Jag som precis satt och undrade vad jag ska göra av den vita chokladen som är kvar sen jul…det här verkar sött och gott men ändå fräscht!

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s