♥ Familjen förkyld ♥

Länge sedan hela familjen var sjuka samtidigt men nu har förkylningen slagit till här hemma. Stella har mest problem med snor och nysningar. Tror hon nyst 511 gånger idag- utan att överdriva. H går mest omkring och torrhostar, jag har fortfarande ingen röst och är skrovlig och har ont i halsen och Agnes är tjock i halsen och hade även feber igår kväll/i natt.
fullsizerender-41-kopia-7
Jag hasade upp med tjejerna strax efter 07 i morse. Fixade gröt, smoothie och frukost till mig själv. Så trött efter natten!

Åkte ner till ICA vid lunch för att handla lite och hämta ut ett paket som egentligen skulle kommit innan nyår. Hade blivit ett roligt fototillfälle med gänget…
Jag la en beställning i tisdags förra veckan och det skulle ta 2-3 dagar att leverera men det hann inte fram. Får bli till något annat kalas eller någon fest längre fram tänker jag.
fullsizerender-41-kopia-8

img_5982
Tog en eftermiddagsbowling för att hitta på något när rastlösheten blev för stor här hemma och sen tänkte vi att vi skulle åka ner till vattnet på hemvägen för att tända två rislyktor från bryggan. Peppade tjejerna i bilen och sa att de fick klura på önskningar men allt blev pannkaka. Svinkallt, blåsigt, lyktan gick först inte att tända och när den väl tändes så blåste det för mycket för att skicka iväg den så vi fick släcka igen och åka hem och äta middag istället.
img_6011
H ska strax över till grannen för att snacka teknik till plugget. Jag tänkte krypa ner i renbäddad säng och läsa bok. Om jag är vaken när H kommer tillbaka kanske vi kollar ett avsnitt narcos innan läggdags. I morgon är sista dagen på ledigheten och sen är det jobb/förskola/fritids igen. Känns delat men mest skönt. Gillar både rutiner och sovmorgnar :)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s