♥ Äntligen! ♥

Efter massa strul under flera dagar gällande synk mellan min bloggadress och köpt domän awayofliving.se så löste det sig äntligen idag. Jag är så vansinnigt oteknisk av mig och när det gäller tekniska förklaringar så är det precis som latin för mig. ”Ja, det är förmodligen x-pekaren som drar mot y, ut mot z- bla bla bla”
Jag behöver inte veta varför det inte fungerar, vill bara att det ska fungera.

Idag lyckades jag dock bistå som mellanhand mellan supporten på wordpress och Loopia och jag måste ge dem båda cred för ypperlig service, både vad gäller kunskap och snabbhet (+ tålamod!) ;)

Igår var andra kvällen utan barn hemma. H fixade skagen och rosa bubblor medan jag låg nerbäddad i soffan och kurerade förkylning/influensa light eller vad det nu är.
img_5746
Världens godaste skagen gör han! Vi såg ett avsnitt av narcos medan vi åt och sedan stängde vi av TVn. Lyssnade på George Michael och pratade 2017. Tankar, mål och hur vi ska nå dem. Mysig kväll!

img_5764
I morse vaknade vi skapligt tidigt. H drog iväg på ett möte medan jag ordnade frukost. Tog mig sen ut på en lugn promenad med musik i öronen och sedan har jag suttit framför datorn.
img_5775-1
Arbetsrummet är nästan klart nu. En hylla som ska upp och fyllas med sköna inspirerande saker, en tavla ska upp på ena kortväggen och så ett nytt bord. Nu står där en ful gammal trälåda som substitut för bord och det funkar tillsvidare men är inte vidare snyggt.

Tjejerna kom hem runt 19. Trötta men glada. Jag slängde in dem i duschen, satte på nattlinne, fixade fläta och smorde in. Sedan läste vi Alfons och Eva & Adam. Jag sjöng och de somnade.

Annars då? Får du, liksom jag, en miljon mejl om mellandagsrean i din mejl just nu? Jag tror att det måste skrivas ner på min to do: RENSA bort onödiga nyhetsbrev från mejladresser. Svämmar över av alla erbjudanden och rabatter och inte en enda känns relevant. Nä, det måste bli ordning på torpet där. Change is coming!

Nu ett kapitel ur en av de böcker jag läser just nu. Sen zova! I morgon ska Stella iväg på äventyr igen med mina föräldrar. Jag tänkte förbereda en del saker inför nyår i form av handla + provbaka, plus göra klart min visionboard och påbörja mina mål för nästa år. Tjohoooo!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s