♥ Livstecken ♥

Måste ge ett livstecken så du inte tror att jag trillat av pinn! Insåg precis att det gått nio dagar sedan senaste inlägget. Tror att det kan vara vissa problem att komma in på bloggen, stämmer det? När jag testade att manuellt skriva in adressen så kunde den inte hitta rätt men statistiken säger förvisso annorlunda. Hm…?

Vi startar med helgen och det ljuvliga dygn som jag och Karin hade tillsammans fredag-lördag.
fullsizerender-41
Blev upphämtad efter jobbet i fredags med den här coola bilen och en ännu coolare förare.

Åkte in mot stan och checkade in på Kung Carl.
fullsizerender-41-kopia
Vi kastade in väskorna och gav oss sen ut på stan för lite inredningsspaning på Oscar & Clothilde, Norrgavel och NK.

fullsizerender-41-kopia-6
Sen tillbaka till hotellet för ett glas bubbel i baren, kvalitetssäkring av säng, facetime med familjen och piff inför middag som vi åt på bådas favorit: Miss Voon! (jag tröttnar aldrig och inte Karin heller)

De hade precis fått en uppdaterad drinklista så vi testade en drink som hette ”All hail the King” innan middagen. Alltså… den var så SNUSKIGT god!
fullsizerender-41-kopia-2Rom som är tillagad på något speciellt sätt så att den smakar kola blandas med mörk rom, sirap, kokos och lime. Fantastisk!

FullSizeRender (41) kopia 3.jpg

fullsizerender-41-kopia-4

FullSizeRender (41) kopia 5.jpg
Karin och jag är verkligen matnjutarproffs och denna middag var inget undantag. Hummertacos, fjordlax och fläsksida. Vi satt ömsom med stängda ögon, ömsom  med rullande ögon och smackade, mmm:ade, pillade, glufsade. Var lycklig ända in i själaroten efteråt. Som Karin sa: ”Det är därför det är så härligt att göra sånt här med dig för vi njuter lika mycket av god mat”♥

Jaha, så efter middagen då? Vi var båda ”glada” efter drinkar och bubbel och tänkte först att vi skulle dra vidare till något skönt barhäng och ta ytterligare en drink men när Karin kläckte idén: ”Ska vi inte bara köpa med oss lite tidningar och godis till hotellrummet och mysa ner oss i sängen med allt?” så var jag inte sen på att skrika JA, det gör vi! Sen körde vi ett varv på matbutiken, rullade runt med en matkorg som fylldes med diverse godsaker, underhöll andra besökare i affären och spelade in filmer som sedan lades ut på facebook. Mycket roliga nattsudare, slash småbarnsmammor.
fullsizerender-41-kopia-7
Morgonen efter startade redan 06:30 (det var ju det här med småbarnsmammor igen). Vi tog oss ner till frukosten när den öppnade 45 minuter senare och njöt av den goda buffén och sedan packade vi ihop oss och sa hej då.

Mötte sen upp med mamma och pappa som var inne i stan och tog en snabb kaffe med dem i sturegallerian innan jag åkte vidare hem för att möta upp familjen ♥

Ett underbart dygn som jag fortfarande lever lyckligt på. Både djupa samtal och massa skratt och energi- precis såsom jag älskar det!

Nu måste jag undersöka vad det är som strular med min sida. Återkommer!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s