♥ Disco och nyårsplanering ♥

I morse satt vi hela familjen i bilen strax efter 08. Styrde bilen mot Södertälje i ett vackert vinterlandskap med gassande sol för tävling i disco med Stellas dansgrupp. De har utvecklats enormt mycket på kort tid och det var så roligt att se dem på golvet idag.

Strax innan tjejerna gick på somnade Agnes i min famn. Hade en kasse på ena axeln och min väska på den andra och skulle samtidigt försöka filma vilket inte gick alls. Om man kollar den svarta siluetten längst ner till vänster på den här filmen så ser man en person stå och gunga och vifta med armarna. Det är jag :) #intresseklubbenantecknar

Kom hem och gjorde en sen lunch medan H pluggade (tenta som ska in i morgon) och sedan tog vi en flaska prosecco under armen och begav oss till grannar för nyårsplanering.
fullsizerender-41-kopia-3
”Ok, snacks framdukat allihopa. Varsåg….!”

Alltså dessa småtroll. Vi hann inte ens sätta oss förrän skålarna var typ tomma. Kolla lilla L som har tagit skålen med mandlar i sina ägor och slevar i sig direkt med skeden hahaha.
img_5165

fullsizerender-41-kopia-4

fullsizerender-41-kopia-5
Nyårsplanering, middag och så en obligatorisk show.

Nyår i år blir smårätter. Alla har fått tre rätter var att ansvara för och temat är dryck. En person ansvarar för tre smårätter som funkar till öl, en annan tre som funkar till bubbel och en tredje tre som funkar till rödvin. Jag ansvarar för tre desserter med valfri dryck. Sen kör vi någon eller några aktiviteter (oklart vad det blir än) + lite vickning efter 12-slaget. Skippar raketer och kör tomtebloss till barnen, det blir perfekt!

Nu sova. Fick med oss ett extra barn hem ikväll och gissar att det blir en tidig start i morgon. Har planerat att pyssla med pepparkakshus med barnen under dagen då H måste plugga. I teorin en mysig aktivitet.

Ps. Idag firar jag ett år med denna blogg. Ganska fantastiskt att tänka tillbaka på året och hur mycket som hänt. Jag ska sammanfatta det till nyår. En av de bästa sakerna med bloggen är att det blir som en dagbok och jag älskar att kunna bläddra tillbaka i tiden och se vad som är gjort och vad jag har tänkt/känt. Grattis a way of living!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s