♥ Skolbesök och saffranskola ♥

Igår var jag på besök i Stellas klass. Det är ganska stökigt och högljutt i klassrummet och Stella har svårt att koncentrera sig och har den senaste tiden även klagat på att hon har ont i huvudet efter skoldagarna. Nu har hon fått hörlurar vid sin plats för att kunna avskärma sig när det är hög ljudvolym. Jag tycker det är så sorgligt att det är på det här viset i skolan idag. Trist för alla och framförallt för lärarna. Jag förstår att många inte orkar och bränner in i väggen.

Jag ville hursomhelst besöka klassen och se hur det är och det var superkul att vara där. Vilket fantastiskt jobb alla lärare gör! Jag önskar så att förskolepedagoger, lärare, vårdpersonal och poliser var de i vårt samhälle som lyfte de högsta lönerna och inte tvärtom.
fullsizerender-41
Rast med gullungen.

Jag var med hela förmiddagen och gick sen hem vid lunch för att jobba (istället för att jobba 8-12 på torsdagar och sedan vara ledig så blev det tvärtom igår och jobb mellan 12-16).

På kvällen testade jag några nya recept som komplement till de klassiska julrecepten. Bland annat en saffranskola med sötpotatis, signed Renée Voltaire. Länkar till receptet även fast jag inte riktigt fick ihop mitt. Har lämnat en kommentar vid receptet för att fråga om jag gjorde något fel eller om det är något galet i receptet då min kokosolja/kokossmör skar sig med resten av ingredienserna vilket gjorde att det var en stor klump som liksom simmade runt i smält kokosolja och aldrig gick in i varandra. Ska se om jag får något svar. Hursomhelst så blev det himla smarrigt och något jag funderar på att servera på julafton.
fullsizerender-41-kopia

Idag har jag och Agnes hängt hemma. Hon fick tyvärr feber igår igen. Fick fikabesök från en granne efter lunch och sen har vi mest drivit omkring känns det som haha.

Nu tar vi helg! Tacos och film väntar. I morgon blir det en heldag i Södertälje med Stellas discogrupp som ska tävla.


XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s