♥ Fredag-lördag ♥

Bestämde mig för att checka ut från alla sociala medier under fredagskvällen för att njuta av mina tjejer så mycket som möjligt. Jag spenderade några timmar på hotellrummet framför datorn under eftermiddagen och pausade vid 16-tiden för  att gå ut och köpa en grön juice på Joe & the juice då jag kände att energinivån gick ner och jag blev sömning. Köpte med mig lite snacks på vägen tillbaka och mötte upp Norah.
img_4377

Sen möttes vi upp alla tre på mitt och Gunillas hotellrum. Gjorde oss i ordning, pratade, drack bubbel och snacksade i nästan två timmar innan det var dags att promenera till Nosh.
img_4384-1

img_4386-1
Otroligt snygg restaurang men maten…? Vi blev jättebesvikna alla tre (Norah och Charlie åt tonfisk och jag en laxrätt med chilimajonnäs) då det inte smakade något alls. Min lax smakade lite grillat och var nästan helt rå och chilimajonnäsen var bara lite hetta i. Allt var osaltat och i övrigt smaklöst. Trist.

Tog oss vidare efter middagen och gick tillbaka till hotellet för drinkar i baren.
IMG_4405 (1).jpg

img_4393-1

img_4401-1
Vid 23-tiden gick vi upp till rummen igen. Norah ville fortsätta med godis och några ”36 frågor” men jag höll på att somna så fort jag landade i sängen. Vaknade sen till när Gunilla kom strax efter mig och sen låg vi och pratade i säkert 1 1/2 timme.

img_4411-1
Lördag morgon = långfrukost i nästan 2 timmar och vi åt och åt och åt. Fantastisk frukostbuffé var det och ett stort plus för god äggröra :)

Efter frukost packade vi ihop väskorna på rummet och sen tog vi en snabb tur på stan innan vi sa hej då med pussar och kramar.

Så lycklig efter det här dygnet med mina girls. Som jag skrev på instagram:
”Som jag ÄLSKAR dessa tjejer! Det finns aldrig någon startsträcka, aldrig några ämnen som inte diskuteras. Högt och lågt, djup-yta, skratt och energi!”

Tackar min lyckliga stjärna för studierna på IHR där vi lärde känna varandra. They are keepers! ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s