♥ En planeringsdag ♥

FullSizeRender (40).jpg
Inte för att jag förtjänade en sovmorgon i morse men H gav mig det. Vaknade strax innan 09 och gick upp och åt frukost. En större mängd te i morse som jag annars väldigt sällan dricker men skönt för halsen som fortfarande bråkar.

Sen har jag planerat. Dels för fredagens besök på Allt för hälsan och dels för veckans matinköp som ska göras senare ikväll. Om tid finns så ska jag försöka hinna med att baka bröd och göra en müsli.
img_4490
Ska bli så kul att gå på denna mässa. Har aldrig besökt den tidigare och fokus är på inspiration och ny kunskap.
fullsizerender-41-kopia
Mat, mat, maaaaat!

fullsizerender-41
Hann med en promenad och det var såååå skönt att röra på sig idag. På grund av halsen så har jag knappt tränat/rört på mig på hela veckan och det märks så tydligt att kroppen reagerar och är ovan vid stillasittande/stillaliggande. Blir stel och får ont på en gång.

Nu inväntar vi Stella här hemma som kommer vilken sekund som helst. Sedan ska jag och tjejerna ta bilen över till mamma och pappa för lasagnemiddag (H stannar hemma då han måste plugga). Ska plocka med mig fler äpplen hem också. Vilket lyxigt slut på en lyxig helg.

Ska berätta mer om mitt dygn med tjejerna inne i stan fredag-lördag men det får bli när det finns lite mer tid.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s