♥ Jobb från sängen ♥

img_9337
Fortsätter jobb hemifrån sängen även idag. Snart klar för veckan, bara en inredningsbroschyr som ska slutkorras och sen är jag redo för helg!

Det halsonda sitter i och känns värre idag men jag har ingen feber vilket är positivt. Jag längtar så efter morgondagen och mina tjejer som jag inte träffat på alldeles för länge. Kan inte tänka mig något mer härligt än hotellsängarna här och kvällens middag här med finfint sällskap. Dessutom är en lunch inbokad i morgon med en f.d kollega som jag också längtar efter. Åh! Håller tummen stenhårt att jag mår bättre i morgon. Vila, vila, vila är mitt mantra denna dag.

Hoppas du har en fin torsdag!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s