♥ Disco & fantomen ♥

Vilken underbar start på helgen! Solen skiner och det är världens vackraste vintermorgon ute ❄️🙏🏼

Igår var Hanna här på tacosmiddag utan barnen. Kändes som förr då hon var vår inneboende under en period. Himla mysigt (och skönt att få prata utan att konstant bli avbrutna). När barnen somnat förflyttade vi oss till soffan och såg förra lördagens avsnitt av så mycket bättre. 

Nu på morgonen har jag förberett Stella för discotävling i Södertälje. Idag tävlar hon i både singel, par och grupp! Hon var pirrig i morse och det är nog första gången som hon haft fjärilar i magen ❤️När discodad och Stella åkte passade jag och Agnes på att mysa i soffan och njuta av frukost och det fina vädret utomhus 👇🏼Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och måla naglarna. Vid lunch kommer mamma och pappa för att barnvakta Agnes. Jag ska då in till stan för att se phantom of the opera på cirkus.  Förhoppningsvis hinner jag med en fika med Jempa innan ✊🏼 Det är stora nazist-demonstrationer inne i stan idag så jag hoppas verkligen att det inte är alltför stökigt. 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s