♥ Esse skincare ♥

Har länge varit nyfiken på Esse skincare men inte kommit mig för att klicka hem några produkter att testa förrän nu. Jag skummade igenom utbudet på hudoteket i början på veckan och de var väldigt snabba i sin leverans. Två dagar efter beställning kunde jag hämta ut paketet och igår testade jag hemma i badrummet.

Esse skincare använder prebiotisk näring, tillför probiotika och har en pH-balans mellan 4-5 i alla sina produkter. Dessutom är de ekologiskt certifierade och helt fria från gifter.

Bakgrunden till framtagandet av Esse Skincare är forskning kring det komplexa samspelet mellan mikroorganismerna, så kallade mikrober, i vår hud. Vår huds hälsa är till stor del beroende av dessa mikrober och Esse Skincare erbjuder produkter som skapar en optimal balans mellan dessa vilket håller tillbaka åldrandeprocessen. Prebiotikan ger näring åt de godartade mikroberna och probiotikan förändrar fördelningen av mikroberna i och på huden.

Hur spännande är inte det här?

Som jag skrev på instagram; nu när jag snöat in på probiotika i mat så måste jag ju även testa det i hudvården ;)

img_4213
Såhär snygg var jag igår kväll i badrummet när jag kletat in mig med… 👇🏼👇🏼👇🏼

img_4221
… Esse skincare:s cocoa exfoliator. En peeling  som avvlägsnar orenheter, tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len.
Den doftar ljuvligt av choklad och jag hade god lust att slicka bort allt från ansiktet istället för att skölja med vatten :) Finns att beställa här

Efter peelingen smackade jag in…
3
… Esse cream mask. Återfuktande och mjukgörande för torr och mogen hy. Innehåller stabila källor med A, B, E och C-vitamin. Dessa har visat sig förbättra hudens struktur, minska pigmentering, jämna ut hudtonen och stödja cellförnyelse. Passar känslig,mogen,tunn och torr hud. Går att beställa här

Är du nyfiken att testa esse skincare så kan du börja med att kika på denna guide för vilka produkter som passar vilken hudtyp:
img_4252Nu tar vi fredag här hemma. Stella är hos kompis, Agnes ff inte helt kry. Ena svägerskan är på väg över och jag ska ställa mig och laga middag. Tacos såklart! 🌮🍷

Hoppas du får en skön kväll!

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Esse skincare ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s