♥ Valväder ♥

Ja, vad säger man om dagen? Att vädret får representera känslan för valresultatet kanske? 

STORM!

Vaknade strax innan 05 i morse och sträckte mig efter mobilen. In på nyhetssidorna som rapporterade att det var 93% chans (risk är väl ett mer brukbart ord i detta fall?) att Trump skulle vinna och ja, så blev det. Fick ett hugg i magen då jag skummade rapporteringen. Fick skjuts ner till tåget. Snön öste ner. Fullt på perrongen och drivor av människor som alla ska trängas på minsta tänkbara yta- den under tak 😄 Inställda tåg pga signalfel. Likt ett snömonster promenerade jag i tystnad upp mot bussarna som resten av lemmeltåget. En buss kom med en busschauffis som gormade: ”Kan’te släppa in er tyvärr. Ä fullt här” och så gasade han vidare. 

Sen kom det inga fler bussar så jag ringde H som fick komma och hämta mig igen. 

Nu hemma och jobbar medan snön yr utanför. Haha! Kolla pallen som står därute på balkongen och ser ut som en stolt svamp 👆🏼🍄

Den här coolingen kommer upp titt som tätt och rapporterar läget. Fint med underhållning en dag som denna. Annars hänger hon därnere med sin farmor idag (feber och förkyld) Tycker Alice Teodorescu sammanfattade valet på ett klokt, bra och viktigt sätt. Läs hennes analys här

”Förnekelse skapar farliga politiker”

Så sant så sant.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s