♥ Lördag ♥

img_3899
Skön morgon!

H var ute och sprang medan jag och tjejerna åt frukost tillsammans. Sedan gick jag ut på en promenad och H tog tjejerna till friträningen. NJÖT verkligen av solen som jag inte sett på över en vecka och schysst musik i lurarna.
fullsizerender-40
Fixade lunch i lugn och ro till familjen (denna till mig och H: toast med avokado, pocherat ägg, tryffelbea och ugnsrostad bacon- så gott!). När de kom hem åt vi tillsammans och sen blev det vila för Agnes.
fullsizerender-40-kopia
Jag haffade en fåtölj och fick sällskap av Stella innan hon försvann iväg på playdate. H åkte iväg och handlade och helt plötsligt var jag omringad av tystnad. No complains…

Och kolla vad han kom hem med:
kep
Min favoritförfattare Keplers senaste; kaninjägaren och choklad! Så fint 💕💕💕

Ikväll var det meningen att vi skulle ha vänner över på middag men vi hade ju besök av magsjuka tidigare i veckan och igår hade även jag känningar så de vågade inte vilket jag har full förståelse för.

Blir en lugn familjekväll istället. Jag och H ska äta skagen och försöka få tjejerna i säng tidigt. Sen blir det nog andra avsnittet av ”Så mycket bättre”. En av få TV-program jag följer.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s