♥ Sjukstuga och promenad ♥

Igår ringde de från fritids och sa att Stella mådde dåligt. Illamående och magont. Jag åkte och hämtade henne och det magonda fortsatte under kvällen och hon sprang på toaletten några gånger- dock hungrig hela tiden så hon ville äta. Natten var lugn men vi har varit hemma idag.

På eftermiddagen fick jag nog av allt stillasittande så vi tog oss ut i den lilla sol som var och tog en promenad tillsammans. För att locka med mig Stella ut som var något motstridig först så fick hon köra Pokémon Go.
img_3842

img_3840

img_3846

IMG_3859.jpg
Älskar att jag kan ta promenader med min stora tjej!

Nu ska jag ordna middag. Lite senare återkommer jag med recept och bilder på min första raw key lime pie som jag svängde ihop igår. Supergod blev den!

H är i Tyskland över dagen men kommer hem lagom till nattning.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s