♥ Att visualisera ♥

_mg_9158-1
Den här bilden är tagen för ganska precis 2 1/2 år sedan då jag skulle på intervju hos en av mina drömarbetsgivare. Det blev inget med det men jag kan fortfarande se tillbaka på den här bilden och uppleva pirret, förväntan och lyckan jag kände just där och då när jag visualiserade mig in som anställd på det stället.

Överallt hör jag om människors ”resor” för att nå sina mål, uppfylla sina drömmar eller landa det där avtalet eller kontraktet hos en drömarbetsgivare. En klassiker är historier om de som bjuder ut en förebild på lunch i syfte att lära sig av den personen och för att få hjälp framåt.  Jag har skickat många sådana förfrågningar men det har aldrig fungerat för mig. Jag tror att man behöver se till att ha ett värde för den personen man vill träffa för att det ska uppstå en win-win-situation. Men… jag är stolt för att jag vågar göra det och för att jag inte ger upp bara för att jag får nej gång på gång.

Jag önskar verkligen att jag kunde delge dig alla mina mål och drömmar. Tankar om framtiden, vad jag vill uppnå och varför men just nu går det inte.
Börjar känna mig stressad över tiden. Jag är 36 år gammal. Om 10 år 46… HJÄLP! Hur ska jag hinna med allt jag vill göra?!

I söndags när jag och H satt och pratade så gled vi in på framtid och jag frågade då om han har några materiella drömmar. Exempelvis hus, någon särskild bil, kostym eller väska han vill äga men han tänker verkligen inte så. När han var student så tänkte han att han skulle köpa dyra skjortor och ja, där är han idag men något annat tänker han inte på. Han skulle verkligen kunna sitta och jobba på samma ställe dag ut, dag in. År ut, år in. Privatchaufför skulle han dock inte tacka nej till. Hellre det än en egen bil. Jo och så vill han gärna ha en husvagn (I kid you not!)

Jag å andra sidan drömmer om ett landställe vid vattnet där vi ska duka långbord på bryggan på midsommarafton och bjuda in alla våra vänner. Jag drömmer om ett gammalt hus med kakelugn i sovrummet och vackra sängkläder. Jag drömmer om fina kaffekoppar, ett mysigt kontor, kläder, hudvård och vackra ting överlag. Jag visualiserar verkligen, både i känslor och materiella ting.

Hoppas kunna berätta mer om allt någon dag framöver. Tills dess kan du tipsa tomten om att det jag visualiserar och drömmer mest om nu är en ny kamera. En uppdatering av den ovan på bild (från 2007) men som även har videoinspelnings-funktion :)

Hur är du med drömmar och mål? Sätter du bara mål eller drömmer du högt precis som jag?

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s