♥ Jump jump ♥

God morgon! Det är måndag och dags att hoppa in i en ny vecka. Nu går det fort: redan vecka 43. Igår skrev vi önskelista till tomten 🎅🏽 här hemma och snart ska jag börja med min julplanering som är minst sagt omfattande 📝

img_3726
Mår du bra idag?

Jag har sovit toppen i natt igen. Blev inte värstingsent igår men inte aptidigt heller. Tog ett glas vin och pratade i kapp.

Jag känner mig lite som en morran idag men ser fram emot veckan. Jobb, lön i morgon, en workshop på fredag, middag med goda vänner på lördag och så lite trick or treat med grannar + barn på söndag 🎃👻 Det blir bra. Och det bästa: jag är inte ensam ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s