♥ När oturen knackar på dörren ♥

En person i mitt umgänge har haft maximal otur de senaste två månaderna. Först en grej med arbetet och ganska snart på det en olycka där hon blev inlagd på sjukhus i över en vecka och kom hem för två dagar sedan.

I morse var jag förbi med en liten krya på dig-påse för att liva upp tillvaron lite:
img_3627

img_3630-1
I påsen låg ett kort, tidningar, ekologisk duschkräm från Estelle & Thild, ekologisk choklad från Malmö chokladfabrik och en anteckningsbok från Lagerhaus (haha såklart!) Nu ska hon skriva ner alla tankar och drömmar i den och göra verklighet av dem ;)

Det blev en ändring i dagens plan då förskolan visade sig ligga nere i diverse sjukdomar och Agnes var själv på sin avdelning. Hennes bästa förskolekompis hade tydligen spytt igår eftermiddag och Agnes var även hemma hos dem i tisdags. Plus att en annan på hennes avdelning hade blivit kräksjuk i natt så hon har fått vara hemma med mig idag.

Nu ska vi hämta Stella på fritids och sen åker vi mot Östhammar. Mamma och pappa kommer lite senare ikväll så jag ska se till att ha middagen och brasan färdig när de kommer och sen håller jag tummen för att vi klarar oss från kräkis denna gång ♥ ♥ ♥ ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s