♥ A walk ♥

”Forskare vid Berkeley har konstaterat att löpare och gångare vinner samma sorts hälsofördelar och att de minskar risken för högt blodtryck, diabetes och hjärtsjukdomar lika mycket. En del forskare går (ehhh) även så långt att de klassar promenader som ”en mirakelmedicin mot fetma”


Ja, det här visste vi ju redan (har skrivit om det bland annat i detta inlägg) men om du vill friska upp minnet så kan du läsa hela artikeln som jag hämtat upp från Mamma Fit här.

Igår tog jag en långprommis innan jag hämtade tjejerna. Även om det var väldigt kallt om kinderna och jag hade en extra tröja under min träningsjacka så lyckades jag pricka in lite av dagens solsken. Nu ska jag strax bege mig ut på en prommis igen och sen blir det full fart hela dagen innan vi åker till landet senare i eftermiddag.
img_3455
”vintertröjan” på under för första gången i år
img_3470
I den här bilden kan man nästan se hur kallt det är tycker jag

img_3464

img_3572

fullsizerender-40-kopia
Och så lite ☀️☀️☀️ och på vissa platser ser det då verkligen ut som att hela naturen brinner. Så vackert!

Vad föredrar du, en promenad eller löpartur?

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s